Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: kis híján összejött a bravúr a Fradinak, a véghajrában fordított a Juve – videóval

Nagyon kevesen múlt a Ferencváros bravúrja a Bajnokok Ligája negyedik csoportkörében: a zöld-fehérek vezetéshez jutottak a Juventus otthonában, ám végül 2–1-es vereséggel, pont nélkül távoztak Torinóból.

A Ferencváros igencsak nagy iramban vágott neki az összecsapásnak, helyenként hosszú percekig beszorították a hazaiakat a saját kapujukhoz: ennek a 19. percben meg is lett az eredménye, egy nagyszerű sprint végén Tokmac Nguen középre tett labdájára Myrto Uzuni érkezett, amivel vezetéshez jutottak a vendégek. Igaz, az előnyt nem sikerült megtartania Szerhij Rebrov alakulatának, hiszen 10 perccel a szünet előtt Cristiano Ronaldo remek lövéssel egyenlíteni tudott.

A bravúrra a fordulást követően is minden esélye megvolt a Fradinak, bár a Zebrák jóval veszélyesebben futballoztak a második játékrészben. Az FTC sorsát a csereként beálló Álvaro Morata pecsételte meg a ráadás második percében Juan Cuadrado beadását követően.

A Ferencváros következő ellenfel a BL-ben a Barcelona lesz, az utolsó fordulóban pedig a Dinamo Kijevvel találkozik a magyar csapat – amely teljes mellszélességgel küzdhet az Európa-ligát érő 3. helyért a csoportban.

Juventus FC – Ferencvárosi TC 2–1 (1-1)
Gólszerzők: Ronaldo (35.), Morata (90+2.) ill. Uzuni (19.)

Szczesny – Cuadrado, Danilo, De Ligt, Alex Sandro – McKennie (Kulusevski), Bentancur (Rabiot), Arthur (Ramsey), Bernardeschi (Chiesa) – Dybala (Morata), Ronaldo.

Dibusz – Lovrencsics (Botka), Blazic, Frimping, Dvali, Heister – Sigér (Laidouni), Somalia – Zubkov (Isael), Tokmac (Boli), Uzuni.

A találkozó videós összefoglalója:

A csoport aktuális állása: