Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Lionel Messi nélkül is gálázott a Barcelona – videóval

Lionel Messi és a sérült védelem hiánya sem okozott akadályt Ronald Koeman csapatának. idegenben.

Bombaként robbant a hír a tegnapi nap folyamán, miszerint a csapat sztárja és húzóneve Lionel Messi nem szerepel a Barcelona utazókeretében, így Ronald Koeman a fiatalokra és a nélkülözött sztárjaira fog számítani a mérkőzés folyamán.

A rajongók számításai bejöttek, hiszen a kezdőben olyan fiatalok kaptak helyet, mint Mingueza, Alena, Trincao és Pedri, akikben duzzadt a bizonyítási vágy.

Az első félidőben ugyan lassan indultak be az események, a kezdeményező fél azonban a vendég gárda volt, azonban a kezdeti lelkesedést nem sikerült gólokra váltani a Barca oldalán.

A második játékrészben aztán kiszakadt a gólzsák és előbb a katalánok fiatal védője, Sergino Dest talált be, majd Martin Brraithwaite dupláját a csereként beálló Antoine Griezmann fejelte meg még egy góllal, így beállítva a 0-4-es végeredményt, amellyel az FC Barcelona toronymagasan vezeti a Bajnokok Ligája G- csoportját.

Dinamo Kijev – Barcelona 0-4 (0-0)
Játékvezető: Jug M. (Slo), Helyszín: NSC Olimpiai Stadion (Kijev)
Gólszerzők:ill. Dest (52.) Braithwaite (57. ill 70.) Griezmann (92.)
Sárga:
Popov (70.) ill. Pjanic (16.)
Kiállítás: –
ill. 

Barcelona XI: Ter Stegen (GK); Junior, Lenglet (Alba 65.), Mingueza, Dest; Pedri (Fernandes 73.), Alena, Coutinho (Griezmann 65.), Pjanic (Puig 65.), Trincao (De La Fuente 83.); Braithwaite.

Dinamo Kiev XI: Bushchan (GK); Karavaev (Popov 59.), Mykolenko, Zabarnyi, Kedziora; Garmash (Andrievsky 59.), Buyalskiy, Shepelev (Baluta 83.); De Pena (Supriaga 70.), Verbic and Shaparenko (Lednev 71.).