Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eladhatják a Lazio húzóemberét – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint könnyen lehet, hogy a Lazio együttese egy pályán kívül beszólás matt rövidesen megválhat csapata egyik legjobbjától…

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Lazio csapata el akarja adni egyik legjobbját, és a spanyol Luis Albertót a kiszivárgott információk értelmében az Inter, a Juventus és az Everton csapata is szívesen vinné.

Mint ismeretes, az irányító pár héttel ezelőtt a csapat által bemutatott új repülőgépre a következőképpen reagált a közösségi médiában: “marha jó, erre van pénz, a fizetéseink pedig csúsznak…”. Később hiába kért bocsánatot, mindezt a klub elnöke, Claudio Lotito olyannyira nem nézte jó szemmel, hogy mindenképpen játékosa büntetésén gondolkozik, most pedig már egyenesen meg akar szabadulni csapata egyik legjobbjától.

A 28 esztendős középpályás 2016-ban mindössze 4 millió euró ellenében érkezett a “Sasokhoz” a Liverpool csapatából, jelenlegi piaci értéke pedig már 50 millió euró a nemzetközi mértékadó Transfermarkt portálja szerint. Jelenlegi szerződése 2025-ig köti őt a római gárdához.

Luis Alberto a Lazio tavalyi menetelésének egyik kulcsfigurája volt, hiszen a 2019-2020-as idény során minden sorozatot figyelembe véve 7 gólt és 17 gólpasszt jegyzett 41 tétmérkőzésen – a Serie A-ban 16 előkészítése a második legtöbbnek számított a teljes mezőnyben.