Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: nem bírt a Maccabival a Villareal – eredmények

Az I-csoportot továbbra is a Villareal vezeti, a második helyen a Maccabi Tel Aviv áll, de győzelmével a Sivasspor is versenyben van a továbbjutásért. A J-csoport élén 9-9 ponttal az Antwerp és a Tottenham áll, de a LASK-nak is van 6 pontja, így az osztrákoknak sem kell még lemondaniuk a továbbjutásról.

Zoubir góljával már a 8. percben előnybe került a Qarabag. A 40. percben egyenlíteni tudott a Sivasspor, Kone egyenlített tizenegyesből. A második félidő elején Matic kapásgóljával ismét vezetett a Qarabag. Nem sokáig örülhettek az azeriek, hiszen a törökök az 58. percben ismét egalizáltak, Koyade fejese talált utat a kapuba. Sőt a 79. percben fordított is a Sivasspor, Kone volt távolról eredményes, ezzel meg is szerezte a három pontot a csapatának. Az első félidőben hatalmas fölényben játszott a Villareal, aminek a 45. percben meg is lett az eredménye, Baena szerzett vezetést a spanyoloknak. A második játékrész elején egyenlített a Maccabi, Pesic talált be, amivel kialakította az 1-1-es végeredményt.

Qarabag – Sivasspor 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Zoubir (8.), Matic (51.), ill. Koné (40. – tizenegyesből, 79.), Kayode (58.)

Maccabi Tel Aviv – Villareal 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Pesic (47.), ill. Baena (45.)

Az I-csoport jelenlegi állása:

 

Hiába játszott fölényben az első félidőben a LASK, nem tudott betalálni az osztrák csapat. Az 50. percben emberhátrányba kerültek a linziek, Traunert állította ki a játékvezető. A megítélt szabadrúgást gólra is váltotta az Antwerp, Rafaelov volt eredményes. Hiába próbált egyenlíteni a LASK, a hajrában ismét a belgák találtak be, Gerkens zárta le a meccset. A Tottenham végig hatalmas fölényben játszott, a 16. percben Carlos Vinicius góljával meg is szerezte a vezetést a Spurs. A 34. percben ismét Carlos Vinicius volt eredményes. A 63. percben Winks is betalált, majd a 73. minutumban Lucas is feliratkozott a gólszerzők közé, így fölényes győzelmet aratott Mourinho csapata.

LASK – Antwerp 0-2 (0-0)
Gólszerzők: ill. Rafaelov (53.), Gerkens (83.)
Kiállítva: Trauner (50.), ill. 

Tottenham – Ludogorec 4-0 (2-0)
Gólszerzők:
Carlos Vinicius (16., 34.), Winks (63.), Lucas (73.) ill. 

A J-csoport jelenlegi állása: