Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így búcsúzott a FIFA elnöke Maradonától

Diego Maradona halálhírét követően minden magára valamit is adó sportoldal mellett a legtöbb aktuális vagy korábbi labdarúgó, sportklub megemlékezett a közösségi médiában az elhunyt egykori világklasszisról…

Minden idők valaha volt egyik legjobb játékosától, Diego Maradonától a FIFA jelenlegi elnöke, Gianni Infantino is megható sorokkal búcsúzott:

“Megismételhetetlen, amit ő tett a sportágért, sokan miatta lettek szerelmesek a labdarúgásba. Örök hálával tartozunk neki, amiért elvarázsolt bennünket a tehetségével, és amiért olyan egyedi volt. Minden futballmesében kiemelt helye lesz.”

A beszámolók szerint az argentin zseni 60 éves korában szívroham következtében hunyt el, miután az elmúlt időszakban a járvány miatti korlátozások és bezártság révén folyamatosan romlott egészségügyi állapota. Néhány héttel ezelőtt depressziós tünetekkel szállították őt kórházba kivizsgálásokra, amely során egy vérrögöt állapítottak meg az agyában, amit sikeresen megoperáltak, azóta otthonában rehabilitálódott.

Nyugodjék békében!