Premier League: több csapat is szeretné az orosz támadót – sajtóhír

A fiatal játékos kelendő lehet a téli átigazolási időszakban az angol együttesek körében, ugyanis tipikusan Premier League alkatnak titulálják őt.

A CSZKA Moszkva támadójának, Fedor Chalovnak a kegyeiért versenghet januárban több Premier League csapat is, angol sajtóhírek szerint. A Burnley, a Crystal Palace, Sheffield United, és a Southampton érdeklődik a nagy tehetségnek tartott játékosért.

A Crystal Palace már a nyáron is próbálta őt megkaparintani, ám akkor a közel 17 millió eurós ajánlatot a CSZKA visszautasította, mondván játékosuk többet ér ettől. A Sasok januárban újabb ajánlattal próbálkoznak, de ezúttal lesz legalább három vetélytársa is, ennek következtében még nehezebb dolguk lesz, mint pár hónappal ezelőtt.

Chalov mindössze még 22 esztendős és hatalmas potenciált látnak benne. Azért is érdeklődik több angol élvonalbeli együttes iránta, mert stílusa leginkább a Premier League-hez passzol a klubok megfigyelői szerint.

A kétszeres orosz válogatott csatár 140 alkalommal léphetett pályára a moszkvai csapat színeiben, ezeken pedig 41 gólt és 28 gólpasszt jegyzett.