Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozna az Arsenaltól a tavaly szerződtetett védő! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal együttese a téli átigazolási időszakban kölcsönadná William Salibát. A középhátvéd ennek érdekében fizetése egy részéről is lemondana.

William Saliba tavaly nyáron lett az Arsenal játékosa, miután az “Ágyúsok” leigazolták őt a Saint-Étiennetől 30 millió euróért. Az előző szezont a francia játékos kölcsönben töltötte korábbi csapatánál, idén viszont maradt az Arsenal kötelékében. A londoniak menedzserét, Mikel Artetát azonban nem győzte meg a 19 esztendős játékos teljesítménye, így nem került be a 25 fős Premier League keretbe. Saliba így csak a tartalékok meccsein léphet pályára, amivel abszolút nincs megelégedve.

A Daily Mirror értesülései szerint Salibának ismét a Saint-Étienne nyújtana segédkezet, mivel újfent kölcsönvennék őt a januári átigazolási időszakban. A legfőbb gond azonban a futballista fizetése, amit nem tudnának átvállalni a zöld-fehérek, ám a beszámolók alapján a középhátvéd hajlandó lenne lemondani keresete egy jelentős részéről, hogy ismét állandó játéklehetőséghez jusson.