Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo kihagyja a Juventus hétvégi bajnokiját

Az olasz bajnokság (Serie A) rekordbajnoka megerősítette, hogy a gárda legnagyobb sztárja nélkül fog pályára lépni a soron következő, hétvégi fordulóban…

 

A Sky Sport Italia Juventus csapatához közeli forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy pihentetési szándékkal a torinói gárda legértékesebb játékosa, Cristiano Ronaldo ki fogja hagyni az olasz rekordbajnok szombati bajnoki mérkőzését a Benevento ellen.

A 35 éves portugál klasszis a 2019-2020-as idényben öt bajnokin és két BL-mérkőzésen lépett pályára, miután koronavírus-fertőzése miatt heteket kellett kihagynia. CR7 hazája nemzeti válogatottja mindkét novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzését végig játszotta, majd klubjában egyaránt 90 percet töltött a pályán a múlt hétvégi bajnoki meccsen a Cagliari ellen, melyet az ő két góljával nyertek meg 2-0-ra, valamint kedden a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson, melyen szintén eredményes volt. Úgy látszik a rutinos játékost Andrea Pirlo mester már a jövő szerdai, Dinamo Kijev elleni BL-meccsre jegeli, noha a Juve már továbbjutott csoportjából.

További információi a Zebramezesekkel kapcsolatban, hogy a várakozások szerint viszont Leonardo Bonucci visszatérhet a csapatba sérülését követően.