Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: még mindig Dembélét környékezgeti a Man. United!

Egész nyáron témát szolgáltatott a Manchester United érdeklődése Ousmane Dembélé iránt. A világbajnok szélső folyamatosan sérülésekkel és formaingadozással küzd az FC Barcelonaban, így nem csoda, hogy a sajtó szerint környezetváltozásra van szüksége.

Ousmane Dembélé 2017. nyarán igazolt az FC Barcelona csapatába, mégpedig egy elképesztő mértékű összegért. A katalánok ugyanis 130 millió eurót fizettek érte a Borussia Dortmundnak. A francia támadó azonban az elmúlt három év során alig-alig tudott játszani, a bevezetőben már ecsetelt okok miatt.

Igaz, még így is van már a lábában nyolcvanhárom tétmeccs Barca-mezben. Sőt, egész remekek a statisztikái egy-egy Messi vagy Suárez árnyékában: huszonkét gól és tizenöt gólpassz. Talán ezek azok a mutatók, amelyek a mai napig felkeltik a Manchester United érdeklődését. A Daily Mail szerint a „Vörös Ördögök” a következő fél évre mindenképp kölcsönbe szeretnék csábítani magukhoz Dembélét. Állítólag a 23 éves játékos lenne a Manchester United elsődleges célpontja a januári transzferidőszakban.

Dembélé aktuális szerződése 2022. nyaráig érvényes a Camp Nou-ban.