Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: “Agüero játéka kétséges Maradona halála után”

Jelenleg az egész világ a szerdán elhunyt Diego Maradonát gyászolja, de vannak, akiket jobban megviselt az argentin legenda távozása. 

Maradona korábban a Manchester City támadójának, Sergio Agüeronak az apósa volt, mivel első felesége, Gianinna az elhunyt legenda édesapja volt, emellett a 11 éves fia, Benjamin nagyapja, így a játékos különösen közel állt hozzá. Maradona a gyermek születésénél is ott volt 2009-ben, de a lánya és a játékos 2012-ben szétváltak.

A City szombaton a Burnley-t fogadja, de Guardiola bevallotta, nem hiszi, hogy Agüero ott lesz a pályán, még úgy sem, hogy a Bajnokok Ligájában csereként már pályára léphetett az Olympiakosz ellen.

“Nehéz nekem beszélnem az ő érzéseiről. Az Olympiakosz ellen nagyon nehéz volt neki. Nagyon jól ismerte Maradonát, aki a fia nagyapja volt. Ez egy nagyon szomorú helyzet számára és a családjának is, de viszonylag jól van. Még mindig nincs topformában, mivel sokáig volt sérült. Most szüksége van egy kis időre, de még van hét hónapja, hogy megmutassa, mire képes.” 

Agüero egy sérülésből térne vissza, miután átesett egy térdműtéten a nyáron és egy izomsérülésen a múlt hónapban.