Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ázsiai BL: Cannavaro csapata megverte Iniesta csapatát

Az ázsiai Bajnokok Ligája megnyerésével szeretne vigasztalódni Fabio Cannavaro és csapata, a Guangzhou Evergrande. A kínai csapat a nem rég véget ért bajnokságban második lett, a BL-t pedig legutóbb 2015-ben nyerték meg.

A csoportkörben Iniesta csapatával, a japán Vissel Kobéval találkozott a kínai gárda. Guangzhou Evergrande 2-0-ra verte az eddig hibátlan Kobét, ezzel visszavágtak a párnappal ezelőtti 3-1-es vereségért.

A találkozón Talisca büntetőből találta be, illetve a honosított kínai Elkeson volt még eredményes. A japánoknál Iniesta a 60. percben állt be, amikor már két gólos hátrányban volt a csapata.

A Bajnokok Ligája csoportkörét a koronavírus miatt Katarban rendezik meg. Azonban több klub sem tud részt venni a küzdelmekben, mivel nem kapta engedélyt hazájuk kormányától a Katarba utazáshoz. Így van ezzel a maláj Johor együttese is, amely kénytelen volt visszalépni, ezért a Kobe, Guangzhou és a Suwon szerepel csupán ebben a csoportban.

A mai nap folyamán egy másik japán-kínai párharc is lesz a csoportkörben, hiszen a Yokohama F Marinos a Shanghai SIPG együttesével csap össze.

Ázsiai Bajnokok Ligája G csoportjának az állása