Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: sima győzelmet aratott a Sassuolo ellenében az Inter – Videóval

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójának nyitómérkőzésén egy igazán komoly párharcot követhettünk figyelemmel, azaz a Sassuolo fogadta az Inter együttesét.

Az Inter a hétközi vereséget próbálta feledteti, amivel valószínűleg ki is estek a Bajnokok Ligájából Antonio Conte fiai, de nem volt egyszerű dolguk, hiszen a remek formában, és jelenleg második helyezett Sassuolóhoz látogatott a milánói gárda. A találkozó azonban kiválóan kezdődött a vendégek részéről, hiszen egy védelmi hibát követően Lautaro Martínez tálalt Alexis Sánchez elé, aki a kapust elfektetve gurított a kapuba (0-1). Sőt, a 14. minutumban jön a vendégek második találata, Alexis Sánchez szöglete a hosszún Arturo Vidalt találta meg, aki teljes erejével visszaküldte középre a labdát, ami Vlad Chirichest találta el pechesen, így a saját kapujába pattogott a labda (0-2). A Sassuolo egyetlen lehetősége a 38. percben volt, Toljan lőtt kapura, de Handanovic hárítani tudott. Ezáltal kétgólos előnnyel mehettek félidőre a csapatok.

A második játékrészben teljesen az történt, amit az Inter szeretett volna. Sikerült megölni a hazaiak támadásait teljesen, sőt, Darmian passzát követően Gagliardini felpörgette magának a labdát, majd 15 méterről kapásból a bal alsóba lő, amivel beállítja a végeredményt (0-3). Ezzel Kék-feketék pontban befogták a Sassuolót és jobb gólkülönbségüknek köszönhetően át is vették a második pozíciót a tabellán.

Sassuolo – Inter 0-3 (0-2)
Játékvezető: M. Irrati, Helyszín: Mapei Stadium – Città del Tricolore (Reggio Emilia)
Gólszerzők:ill. A. Sánhcez (4.), V. Chiriches (14. – öngól), R. Gagliardini (60.)

A forduló további mérkőzései
Szombat
18:00 Benevento – Juventus (Digi Sport 2)
20:45 Atalanta – Verona (Digi Sport 1)

Vasárnap
12:30 Lazio – Udinese (Digi Sport 1)
15:00 AC Milan – Fiorentina (Digi Sport 1)
15:00 Bologna – Crotone
18:00 Cagliari – Spezia (Digi Sport 1)
20:45 Napoli – AS Roma (Digi Sport 1)

Hétfő
18:30 Torino – Sampdoria (Digi Sport 1)
20:45 Genoa – Parma (Digi Sport 1)

A bajnokság jelenlegi állása

A góllövőlista élmezőnye