Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Agüero utódját keresi a Manchester City – sajtóhír

Szigetországi lapértesülések szerint a Manchester City gárdája a távozásra készülő argentin klublegendát honfitársával helyettesíteni jövő nyártól…

A Mirror információi szerint a Manchester City együttese a jövő nyári transzfer időszakban mindenképpen le szeretné igazolni az Inter argentin kiválóságát, Lautaro Martínezt, aki iránt a Barcelona hosszú időn keresztül hiába érdeklődött.

A 23 esztendős támadó már régóta a katalán óriás kiszemeltjei közé tartozott, azonban sem múlt nyáron, sem pedig januárban nem tudtak megállapodni a milánói klubbal az átigazolásáról, és egyre kisebb az esélyt, hogy valaha sikerülhet. Martínez minden sorozatot figyelembe véve 21 találatot szerzett az elmúlt szezonban az Inter színeiben, azok után, hogy az első európai szezonjában 9 gólig jutott. Ugyan állítólag a Barca továbbra is nyitott lenne a leigazolására, a szigetországi sajtó szerint Pep Guardiola vezetésével a City készen áll lecsapni a labdarúgóra, akik már az egyre kevesebbet játszó és egyre inkább az elköszönésre készülő klubikon, Sergio Agüero pótlására készülnek.

A tehetséges csatár az Inter előtt nevelőcsapatában, az argentin Racing Club színeiben tevékenykedett, 2018-as debütálása óta pedig 21 mérkőzésen 11 gólt szerzett az argentin válogatottban.