Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Szép gólok, Barca győzelem az Osasuna ellen! – Videóval

A spanyol bajnokság 10. fordulójának vasárnapi nyitó mérkőzésén az FC Barcelona magabiztosan győzte le hazai pályán az Osasuna együttesét.

Ahogyan Ronald Koeman a meccs előtt mondta, a Barca egy szép győzelemmel tudna méltóképpen búcsúzni Diego Maradonától – Nos a holland tréner óhaja teljesült!

A gólok sorát Martin Braithwaite kezdte, aki ugyan közelről üggyel-bajjal, kotorta be a 29. percben labdát, de  ahogy Kijevben a hét közben, úgy ezúttal is góllal hálálta meg Koeman bizalmát.

A norvég támadó igencsak elindította a Barca-szekerét, főleg a tekintetben, hogy milyen gólokat szerzett a Barca!

Még az első félidőben Antoine Griezmann ágyúzott kapásból az Osasuna hálójába, majd a francia támadó rúgatott egy gólt egy szép akció végén Philippe Coutinhoval.

(…) és ha már Maradona emlékét említettük, Lionel Messi sem maradhatott ki a gólszerzők sorából: a Barca 10-ese kíméletlenül lőtt mintegy 18 méterről Sergio Herrera kapujába a 73. percben.

A végeredménnyel, sé a látottakkal ezúttal is elégedett lehet Koeman – elindult a Barca felfelé?!

Greizmann bombája:

Messi gólja:

FC Barcelona-  Osasuna 4-0 (2-0)
Camp Nou, Vezette: A. Lahoz
Gólszerzők: Braithwaite (29.), Griezmann (42.), Coutinho (57.), Messi (73.)
Sárga lap: Messi (74.) illetve –
Piros lap: –

Barcelona: ter Stegen – Dest (Firpo, 61.), Mingueza, Lenglet (Alena, 67.), J. Alba – Coutinho (Dembelé, 61.), de Jong, Pedri (Busquets, 46.) – Messi, Braithwaite (Trincao, 61.), Griemzann. Vezetőedző: Ronald Koeman

Osasuna: Herrera – Vidal, U. Garcia, Navas, Roncaglia – Jony (Cruz, 23.), Moncayola, Oier (Brasanac, 64.), Perez, (Torres, 64.), R. Garcia (Barja, 74.), Budimir (Gallego, 74.). Vezetőedző: Jagoba Arrasate

A bajnokság állása:

 

A góllövőlista élmezőnye: