Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pozitív lett az egykori legendás magyar játékos tesztje

Az egykori kiváló magyar válogatott labdarúgó ismét kórházba került, és a legfrissebb hírek szerint a koronavírus-tesztje pozitív eredményt mutatott esetében…

A Nemzeti Sport információ szerint Törőcsik Andrást kórházban ápolják, a legendás újpesti labdarúgó a napokban belázasodott, és a SOTE egyik sürgősségi osztályán kezelik. A lap beszámolt róla, hogy az egykori kiváló játékos tíz nappal ezelőtt elhagyhatta azt a rehabilitációs intézetet, ahol a mindennapjait megfelelő gondoskodás mellett töltötte, s a távozása előtt koronavírus-tesztet is végeztek, amelynek eredménye negatív lett.

Ugyanakkor Törőcsik a házi ápolás során belázasodott, a lázat később köhögés kísérte, és több negatív teszteredményt követően legutóbb pozitív lett a gyorstesztje.

A 65 éves egykori újpesti legenda nővére, Törőcsik Éva hétfő délelőtt kapott tájékoztatást az érintett hogylétéről, az ügyeletes orvos elmondta, a koronavírusra gyógyszert kap, de a korábbi emésztőrendszeri probléma kezelését csak a pontos kórisme megállapítása után kezdhetik el. Gyomortükrözésre van szükség, de megvárják, amíg lemegy a láza. Testvére elmondta, öccse nincs lélegeztetőgépen.