Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: friss hírek a koponyatörést szenvedett Raúl Jiménezről

Nem túlzás: tényleg ijesztő sérülést szenvedett tegnap este a Wolverhampton Wanderers csatára, Raúl Jiménez. A mexikói légiós az Arsenal védőjével, David Luizzal fejelt össze.

A 29 éves Jiménez még az első játékrészben szenvedett sérülést, amelyet követően eszméletét vesztette. A Wolves csatárát az állapotának stabilizálása után azonnal kórházba szállították, így csapattársai már nélküle harcolták ki a győzelmet az Arsenal ellen.

Ma reggel végre hivatalos közleményt adott ki a Wolverhampton, így megnyugtatva a klub szurkolóit és minden jóérzésű futballrajongót Jiménez koponyatörése miatt:

„Raúl rendben van a tegnap esti műtétjét követően. Meglátogatta a párja, Daniela, most pedig pihen. A rehabilitáció megkezdése előtt néhány napig megfigyelés alatt marad. A klub köszönetet mond az Arsenal egészségügyi személyzetének, a mentősöknek, a kórház személyzetének és sebészeinek, akik ügyességüknek és felkészültségüknek köszönhetően nagy segítséget nyújtottak. A klub azt kéri, hogy most Raúlnak és családjának biztosítsanak teret és magánéletet.”

– szólott a „Farkasok” hivatalos üzenete.