A Manchester United is leigazolná a kegyvesztett klasszist – sajtóhír

A közelgő januári átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése lehet, hogy az Inter soraiban mellőzött és immár nyíltan árult irányító hol folytatja pályafutását…

A Football Insider információi szerint érdeklődőből nincs hiány Christian Eriksen iránt, akit a legfrissebb beszámolók értelmében a Manchester United együttese is megpróbálhat megszerezni az Inter gárdájától.

A 28 éves dán kiválóság lejáró szerződését megelőzően, múlt januárban mindössze 27 millió euró ellenében igazolt át a Tottenham csapatától a Nerazzurrihoz. Eriksen 2013 óta állt a Spurs alkalmazásában, korábban hosszú éveken át vezető szerepet töltött be, összességében 304 mérkőzésen 69 gólt szerzett a csapat színeiben, azonban hosszas huzavona végén végül nem volt hajlandó új szerződést kötni a londoniakkal, és a távozás mezejére lépett.

Az Internél azonban nem találták meg a helyét, Antonio Conte a kezdőcsapatban csak elvétve számol vele, és már közölte a klubvezetéssel, hogy szívesen túladna rajta. Eriksen a milánói egylet színeiben az elmúlt idény második felében 26 mérkőzésen lépett pályára, többségében csereként, míg az új szezonban csupán öt bajnokin játszott, de amikor kezdőként kapta meg a lehetőséget, akkor sem tudott bizonyítani.

Korábban többek közt a Borussia Dortmund, a Paris Saint-Germain és az Arsenal csapatait emlegették a világsajtóban Eriksen lehetséges következő klubjaként.