Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Anglia: “Mourinho elképesztő, Kane és Son pedig a világ legjobb párosát alkotják!”

Nem fukarkodott korábbi csapatát méltatni Jermain Defoe, legutóbb a Mennie Talks Podcast élő adásában adott interjújában. 

A még mindig aktív, a skót Rangersben futballozó 38 esztendős csatár szerint José Mourinho elképesztő munkát végez a Tottenhamnél, és ezt Harry Kane és Son Heung-min pazar formája is mutatja.

“Mourinho hihetetlen munkáját tökéletesen jelzi Kane és Son formája. Számomra nem kérdés, hogy jelenleg a világ legjobb csatárpárosát alkotják. Megállíthatatlannak tűnnek! A legmagasabb szinten a legnehezebb dolog folyamatosan jól teljesíteni. Kane és Son az idei szezonban ezt az állandóságot is képviseli. Egyszerűen hihetetlen ez a teljesítmény!” – Így Defoe, aki ha elfogult is volt korábbi csapatával, szavait azért alátámasztják, hogy az angol és a dél-koreai klasszis eddig 29 alkalommal szolgálta ki egymást a Premier League-ben, ahol ennél jobb kapcsolat csak Didier Drogba és Frank Lampard között alakult ki (36 gólhoz vezető alkalommal – a szerk.).

A Tottenham színeiben 362 meccsen 143 gól és 31 gólpasszt (forrás: transfermarkt.de) jegyző korszakos angol kiválóság még visszakanyarodott egy gondolat erejéig José Mourinho londoni munkásságához.

“Mourinho tökéletesen megérti a játékosait, láthatóan komoly összhang alakult ki a csapat és a menedzser között. Ez az érdem egyértelműen Mourinhoé, akitől a kinevezésekor azért sokan féltették a Tottenhamet! Mourinho nagyszerű menedzser, és ezt a nagyságát bizony el kellene fogadnia mindenkinek!” – Fogalmazott Defoe, aki a jelenleg angol bajnoki listavezető Tottenham bajnoki esélyeit meglepő módon nem kommentálta.