Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax sztárjának változatlanul a Premier League az álma – sajtóhír

Szigetországi sajtóértesülések szerint továbbra sem zárható ki, hogy az Ajax Amszterdam kiváló kapusa belátható időn belül ne tegye át székhelyét a Premier League-be…

Daily Mail aktuális beszámolói szerint az Ajax Amszterdam sztárkapusa, André Onana továbbra sem tett le arról, hogy egyszer az angol bajnokságba (Premier League) igazoljon, noha múlt nyáron elmaradt a klubváltása, sokak szerint a koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesésnek köszönhetően.

A 18-szoros kameruni válogatott kapuvédőt a korábban 2010 és 2015 között már foglalkoztató Barcelona és több Premier League-csapat is szívesen látná, a korábbi híresztelések szerint a szigetországból leginkább a Tottenham és a Chelsea lenne nyitott a szerződtetésére. A holland klubot négy éve erősítő 24 esztendős kapust még 2022-ig köti szerződés az Ajaxhoz, aktuális piaci értéke pedig 36 millió euró a nemzetközi mértékadó Transfermarkt adatai szerint.

Korábban a holland egyesület vezetőedzője, Erik ten Hag már nyáron megerősítette, hogy “megfelelő ajánlat” esetén a klub hajlandó megválni tehetséges kapusától, de a szakember tudomása szerint hivatalos megkeresés még egyetlen klub részéről sem érkezett hozzájuk Onana megszerzésére.