Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét a Barcelonától igazolna az Everton! – sajtóhír

Az utóbbi években igen megszokott, hogy az Everton a Barcelonától igazol játékost, hiszen a közelmúltban ez már háromszor is megtörtént. A legfrissebb sajtóhírek szerint a liverpooli alalkulat ezúttal Samuel Umtitit hozná el a katalánoktól.

Lucas Digne, Yerry Mina és André Gomes. Ők hárman érkeztek az utóbbi években a Barcelona együttesétől az Everton gárdájához. A legfrissebb hírek szerint a két alakulat hamarosan újabb transzfert bonyolíthat le egymás között, ugyanis a Mundo Deportivo beszámolója alapján a liverpooli csapat felvette a kapcsolatot a Barcával Samuel Umtiti ügyében. A katalán sztárcsapat az értesülések szerint örül a megkeresésnek, mivel szívesen túladnának a francia hátvéden, ezzel ugyanis némileg tudnának javítani nehéz pénzügyi helyzetükön.

Umtiti 2016 nyarán igazolt a Barcelonához a Lyontól 25 millió euró ellenében. Jól indult karrierje a katalánoknál, hiszen az első két évben meghatározó alakja tudott lenni a csapatnak, ám Lenglet érkezése és folyamatos sérülései miatt kiszorult a kezdőből. A francia hátvéd jelenleg is sérüléssel bajlódik, így ebben a szezonban még nem lépett pályára. Szerződése 2023 nyaráig szól a Barcánál. Piaci értékét 12 millió euróra taksálja a transfermarkt.