Gareth Bale-t kritizálta a Tottenham egykori játékosa

A Spurs korábbi angol válogatott támadója, Darren Bent szerint a walesi szélső már sosem lesz régi önmaga.


A Tottenham labdarúgója, Gareth Bale eddig nem sok lehetőséget kapott a bizonyításra José Mourinhótól, így jogosan vetődik fel a kérdés, hogy volt-e értelme kölcsönvenni a walesi szélsőt. A 31 éves játékos teljesítménye nagyon visszaesett az elmúlt években, amire kitért Darren Bent is, szerinte Bale már sosem lesz a legmagasabb szinten.

“Időre van szüksége, de ne feledjük, csak kölcsönbe érkezett egy évre. Számomra az a kérdés, hogy Mourinho mikor látja, be hogy a csapat nem működik, ha Bale játszik. Helyes, hogy az emberek dicsérik Kane-t és Son-t, de amikor Bale aláírt mindenki csak róla beszélt. De az igazság az, hogy meg sem közelíti azt a szintet, amit korábban képviselt. Már legalább két-három éve képtelen kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtani, ráadásul sérülések is hátráltatták. Talán már soha sem lesz régi önmaga” – nyilatkozta Bent a TalkSports-nak.

A 86-szoros walesi válogatott játékos eddig mindössze négy Európa-liga és három Premier League mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken is csak 369 percet tölthetett a zöld gyepen, amelyeken egy gólt sikerült szereznie.