Real Madrid: Ramos összehívta a játékosokat egy válságértekezletre

A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos arra kérte csapattársait egy csütörtökre összehívott válságértekezleten, hogy “adjanak bele egy kis extrát”, hogy kijöjjenek a gödörből.

A Real Madrid játékosai összegyűltek egy válságértekezletre csütörtök reggel a klub valdebebasi edzőközpontjában, hogy megbeszéljék a csapat helyzetét a Borussia Mönchengladbach elleni sorsdöntő BL-csoportmérkőzés előtt. A királyi gárdának kötelező győznie, miután szégyenszemre 2-0-ra kikaptak a Shaktar Donyeck ellen kedden.

A találkozó másik célja az volt, hogy megerősítsék az össztűz alá került Zinedine Zidane edzői pozícióját, mivel a játékosok egy nagyobb része a támogatását fejezte ki a francia edző felé: köztük van a kapitány, Sergio Ramos, Luka Modric és Marcelo is, hivatkozott a spanyol AS egy klubközeli forrásra.

Az AS továbbá úgy tudja, hogy maga Ramos szervezte a találkozót, hogy elmondja társainak, nagyon oda kell tenniük magukat az év végéig.

“Egy győzelemre vagyunk attól, hogy továbbjussunk a BL-csoportból. A mi kezünkben van a sorsunk, és minden bele kell adnunk. Ez a Real Madrid, uraim. Együtt már ennél rosszabb helyzeteket is megoldottunk.”

– mondta a csapatkapitány az értekezleten a forrás szerint.

Mindeközben Modric, aki általában nem szólal fel az ilyen találkozókón, arra emlékeztette a többi játékost, hogy “együtt kell ezt megcsinálnunk, és nyernünk kell – meg tudjuk csinálni.”

Zinedine Zidane azonban nem vett részt a megbeszélésen, de tudott róla, és arról is értesült, hogy a játékosok kiállnak mellette, legalábbis egy részük. Az AS úgy tudja, hogy néhány perifériára szorult játékos, mint például Isco és Mariano nem osztják a többiek ezen véleményét.