Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho elárulta, mi az egyetlen probléma Bale-lel!

A Tottenham menedzsere csapata linzi Európa-liga találkozóját megelőző sajtótájékoztatóján külön részt szentelt Gareth Bale-nek.

Az eddig jobbára az Európa-ligában kezdő walesi szélső vélhetően ezúttal is ott lesz majd a Tottenham kezdőjében a LASK Linz ellen, hiszen ahogyan Mourinho fogalmazott, Bale-nek az egyetlen problémája az, hogy nem játszott még egymás után, rendszeresen meccseken a szezonban.

“Nem aggódók Gareth miatt. Egyetlen problémája van, mégpedig az, hogy egymás után nem játszott még meccseket. Jól dolgozik az edzéseken, de csak így tudja majd visszaszerezni az igazi önbizalmát és dinamikáját.” – Kezdte gondolatmenetét Mourinho.

“Minden negatívum és múltbéli sérelem nélkül: Gareth állapota közel sem volt a legjobb, sőt!” – Folytatta a portugál menedzser, hozzátéve azt is, hogy Londonban minden adott ahhoz, hogy Bale visszanyerhesse legjobb formáját.

“Fizikális értelemben kell megújulnia, ebben a rendszeres játéklehetőség sokat fog segíteni neki. Természetesen, taktikailag, vagy technikailag újat már itt sem tudunk adni neki!” – Így Mourinho, akitől kíváncsian várjuk, hogy vajon mikortól adja meg Bale-nek ezt az állandó játéklehetőséget.

 

A LASK Linz – Tottenhma találkozót 18:55-től a Digi Sport 2 élőben közvetíti!