Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Akkor hosszabbítana a világklasszis játékos, ha leigazolják mellé Messit – sajtóhír

A játékos maradna jelenlegi csapatában, de csak akkor, ha a hatszoros aranylabdást odacsábítják mellé, a Mundo Deportivo értesülései szerint.


A Paris Saint-Germain játékosa, Neymar akkor írná alá szerződéshosszabbítási ajánlatát, ha a Barcelona kiválóságát, Lionel Messit leigazolnák mellé a nyár folyamán. A brazil szélső az elmúlt időszakban többször is kijelentette, hogy szívesen játszana újra az argentinnal, de ezt mindenki úgy gondolhatta, hogy a 28 éves labdarúgó igazolna a katalánokhoz, ám ez nem így van. A francia klub ráadásul ingyen szerződtetheti a hatszoros aranylabdás játékost, ugyanis jövő nyáron lejár a kontraktusa a Barcával.

Neymar és Messi kiváló barátságot ápol a mai napig a spanyol gigásznál eltöltött évek alatt nagyon jól megvoltak, azonban a brazil kiakart törni az argentin árnyékából azért igazolt a PSG-hez, amit azóta több alkalommal is megbánt.

A két kiváló labdarúgó 2013 és 2017 között voltak csapattársak a Barcelonánál és kiválóan megértették egymást kiegészítve Luis Suárezzel. Akkoriban a legjobb támadósor volt a katalánoké az előbb említett három remek labdarúgónak köszönhetően, ám Messi távozásával már csak szép emlék lesz végleg.