Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Championship: kiütéses győzelemmel ugrott élre a Bournemouth – videóval

Az angol másodosztályú bajnokság (Championship) 16. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén az elmúlt idényt még az élvonalban töltő Bournemouth csapata a Barnsley otthonában vendégeként lépett pályára…

A Bournemouth gárdája végül rendkívül sima, 4-0-s sikert aratott a középmezőnyben tanyázó Barnsley otthonában az angol másodosztályban. A “Cseresznyések” hamar magukhoz ragadták a vezetést, és végül félidőnként szerzett két-két találattal arattak magabiztos győzelmét, és vették át a vezetést a szombaton pályára lépő – ugyancsak az elmúlt idény végeztével kieső – Nowich City gárdájától a Championship élén. Az első játékrész során Philip Billing és Dominic Solanke, a második etap alkalmával pedig Diego Rico és Sam Surridge volt eredményes, így Jason Tindall fiai két nyeretlen bajnoki után diadalmaskodtak ismételten.

Az említett két együttes mögött rendkívül szoros az állás az élmezőnyben, hiszen a Bournemouth mögött mindössze három ponttal van lemaradva a fordulóban még nem játszó Watford, Reading és Bristol City gárdája, így továbbra is óriási a tülekedés a PL feljutó helyeiért.

Barnsley – Bournemouth 0-4 (0-2)
Gólszerzők:ill. Billing (12.), Solanke (45+2.), Rico (52.), Surridge (69.)

 

A bajnokság aktuális állása

A góllövőlista élmezőnye

(Tabellák: eredmények.com)