Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felvette a kapcsolatot a Real Zidane lehetséges utódjával – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, az elmúlt időszak eredménytelen szereplése révén a Real Madrid háza táján egyre inkább téma az edzőváltás, melyet a spanyol sajtó is napról napra megerősít…

A Sport információi szerint a Real Madrid vezetősége hamarosan menesztheti a csapat élén egykori három BL-címet nyerő Zinedine Zidane a vezetőedző posztjáról, pótlása érdekében pedig már fel is vette a kapcsolatot az egy éve munkanélküli Mauricio Pochettinóval.

Zidane első ízben 2016 és 2018 között irányította a “királyi gárdát”, amikor összejött az emlékezetes BL-triplázás, és egy ízben a spanyol bajnokságot is megnyerték. Váltásra és pihenésre volt szüksége ezért önként távozott a kispadról, ám a csapat gyengélkedésére való tekintettel nem egész egy évvel később 2019 márciusában újra kinevezték őt vezetőedzőnek. A jelenleg is tartó második megbízatása során a 2019-2020-as idényben bajnoki címet nyert a csapattal, ám az aktuálisan futó idényben a La Ligában és a Bajnokok Ligájában egyaránt csak botladozik az együttes, és a jelek szerint egyre nagyobb a baj.

A 48 éves argentin szakember korábban öt éven át irányította a Tottenham gárdáját, melyet utolsó teljes évében egészen a Bajnokok Ligája döntőjéig vezetett, azt megelőzően pedig az Espanyol és a Southampton csapatát trenírozta.