Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Salzburg magyar tehetsége – HIVATALOS

Az osztrák bajnokságban (Bundesliga) szereplő Red Bull Salzburg gárdája péntek délután fontos bejelentést tett fiatal magyar játékosa jövőjével kapcsolatban…

A Red Bull Salzburg együttese hivatalos csatornáin keresztül tudatta, hogy újabb egy évvel, 2022. június 30-ig megújították a jelenleg a másodosztályú fiókcsapatnál, a Liefering együttesében szereplő Bukta Csaba szerződését.

A 19 éves magyar támadó két évvel ezelőtt került az osztrák klubhoz Debrecenből, két U18-as bajnoki cím után 2019 után már a Liefering alapemberének számít, ahol minden sorozatot figyelembe véve 25 tétmérkőzésen 9 gólt szerzett és 10 gólt adott.

Bukta a nyáron súlyos vállsérülést szenvedett, október 30-án térhetett csak vissza a pályára, és szezonbeli második bajnoki mérkőzésén rögtön megszerezte a visszatérését követően első találatát. Teljesítményével pedig úgy látszik elnyerte a Salzburg vezérkarának tetszését, hiszen továbbra is számolnak vele, és nem kizárt, hogy a következő idényt akár már az osztrák bajnok alkalmazásában töltheti az első csapatnál.