Sérülése után ismét bevethető magyar légiós

Csapata megerősítette, hogy a legutóbbi mérkőzés kihagyása után a magyar válogatott támadója egészséges, és a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő csapata a következő fordulóban már ismét számít honfitársunk szolgálataira…

A Freiburg csapatának vezetőedzője, Christian Streich a csütörtöki napon erősítette meg, hogy Sallai Roland újra egészséges, teljes értékű edzés munkát végez, és a Bundesliga következő fordulójában, a Borussia Mönchengladbach elleni mérkőzésen újra be fogják vetni.Azt egyelőre a szakember nem tudta megerősíteni, hogy játékosa vajon végig bírhatja-e a teljes 90 percet.

A 23 éves magyar támadó a múlt fordulóban az Augsburg otthonában játszott 1-1-es döntetlen alkalmával nem állhatott csapata rendelkezésére, mivel az egyik edzésen kisebb sérülést szenvedett.

Sallai az idei szezonban nyolc pályára lépés alatt egy gólt és két gólpasszt regisztrált eddig, csapata pedig 9 forduló alatt szerzett 7 ponttal mindössze a 14. helyen áll a 18 csapatos bajnokságban, vagyis rájuk férne a magyar játékos eredményes szereplése, hogy feljebb kússzanak a tabellán.