Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Bajban a dobogós, koronás a szakmai stáb

A bajnokságban harmadik helyen álló Kisvárda együttesénél is felütötte a fejét a koronavírus.

A szabolcsi gárdánál, már korábban is voltak a vírus miatt hiányzó játékosok, most azonban a teljes edzői csapat lebetegedett.
A Kisvárda saját honlapján jelentette be, hogy  Supka Attila és két segítője, Híres Gábor és Erős Gábor is elkapta a koronavírust. Emellett a játékoskeretben is vannak fertőzöttek. A csapat ennek ellenére kiáll szombaton a közvetlen rivális, negyedik helyen álló Puskás Akadémia ellen.

“Edzőink a héten már edzést sem tartottak a csapatnak, de szerencsére csak enyhébb tüneteik vannak, így bízunk a mielőbbi felépülésükben. Elég viszontagságos ez a hét, és felmerült bennünk, hogy halasztást kérünk, hiszen még nem tudjuk, a csapat is hogyan fog kiállni szombaton. Ugyanakkor látjuk, mennyire sűrű a program, és bár valószínűleg következő ellenfelünk, a Puskás Akadémia belement volt a halasztásba, hiszen augusztusban mi is méltányoltuk az ő kérésüket, végül úgy döntöttünk, bárkivel is tudunk kiállni, és bárki is üljön a kispadon, most ez a helyes út, játszanunk kell” – nyilatkozta Révész Attila, a klub sportigazgatója.

A klub számára nagyon fontos, hogy le tudják játszani mind a négy idei találkozójukat és ezért mindent meg is tesznek. Elővigyázatóságból a felnőtt csapat tagjai összesen öt öltözőt használnak és a játékosok edző felszerelésben érkeznek a tréningekre, illetve a foglalkozásokon kívül kötelező a maszk használata. Jelenleg se videóelemzést sem közös taktikai megbeszélést nem tartanak.

Az NB I állása