Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Németh Krisztián csapata jutott be elsőként a nagydöntőbe – videóval

A vasárnapi napon rendezték az MLS keleti konferenciájának döntőjét a Columbus Crew és a New England Revolution csapatai között…

Elsőként a Columbus Crew csapata jutott be az MLS 2020-as kiírásának nagydöntőjébe, miután a vasárnapi keleti konferencia-döntőben 1-0-ra legyőzte a New England Revolution gárdáját. A hazai pályán fellépő Crew az első pillanattól kezdve aktívabbnak bizonyult, és folyamatosan támadásokat vezetett, azonban Turner kapus kiválóan állta a sarat. A Revs első helyzetére csaknem félórát kellett várnunk, ám találat végül egyik oldalon sem született az első játékrész során. A szünet után is lendületben maradt a hazai gárda, és egy óra játék elteltével sikerült megszerezniük a vezetést: Zelarayan bal oldali bejátszását Mensah készítette le a brazil Artur pedig védhetetlenül helyezett az alsó sarokba. Pár perccel később Zelarayan fordulásból lőtt egy bődületes kapufát, és az egyre inkább kinyíló ellenféllel szemben több lehetőségük is adódott kontrából a második gól megszerzésére, ez azonban elmaradt, de az 1-0-val is készülhet a döntőre a Columus csapata.

A szezon hajrájában szabadúszóként igazolt Németh Krisztián nem lépett pályára a keleti konferencia bajnokának soraiban.

MLS Playoff, Keleti konferencia-döntő

Columbus Crew – New England Revolution 1-0 (0-0)
Gólszerző: Artur (59.), ill.

MLS Playoff, Nyugati konferencia-döntő

Kedd, 03:30 Seattle Sounders – Minnesota United

Az MLS nagydöntőjét december 12-én, szombaton rendezik meg a két konferencia bajnoka között.