Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kínába igazolt a kolumbiai kiválóság – HIVATALOS

Több megbízható forrás is már tényként számolt be arról, hogy több hónapon át tartó huzavona végén pont került a kolumbiai válogatott középpályásának átigazolási kálváriájára…

 

Egybehangzó lapértesülések szerint Juan Fernando Quintero a közelmúltban az argentin River Plate csapatától 4 millió dollár ellenében átigazolt a kínai Szuperligában szereplő Shenzhen FC gárdájához.

A 27 éves támadó középpályás leigazolása iránt korábban állítólag európai csapatok is érdeklődtek, és a két évvel ezelőtti Libertadores-kupa-győztes is szívesen marasztalta volna, azonban a játékos az utóbbi időben már bojkottálta a szereplést klubjában, mert mindenképpen a kínaiakhoz vágyott. A beszámolók szerint Quintero szerződése 2021 januárjától érvényes új kenyéradójánál.

A 23-szoros kolumbiai válogatott labdarúgó korábban a Pescara és az FC Porto színeiben már kipróbálhatta magát az öreg kontinensen is, azonban nem tudott meghatározó szerepet betölteni, nem úgy a “Milliomosoknál”, ahol több mint két évet töltött, nem akármilyen technikai tudása és bődületes szabadrúgásgóljaival a szurkolók egyik nagy kedvence lett csapatánál. Tavaly azonban térdszalag-szakadást szenvedett, hosszú kihagyása után már nem találta a helyét, később pedig már a távozási szándékáról informálta a Buenos airesi egylet képviselőit.