Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: megvan a Diósgyőr új edzője – HIVATALOS

Feczkó Tamás menesztése után alig pár órával máris kinevezte új vezetőedzőjét a magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) a kieső zónában szerénykedő Diósgyőr csapata…

 

A Diósgyőr klubjának hivatalos bejelentése szerint a jövőben a felvidéki származású Geri Gergely irányíthatja a miskolciak első csapatának szakmai munkáját.

“Az első megkereséskor az jutott eszembe, hogy ez egy óriási kihívás és bizonyítási lehetőség, hiszen a Diósgyőr egy nagy múltú klub. Nem szeretek feleslegesen sokat beszélni. Egy dolgot ígérhetek, kemény munkát. Mindent meg fogunk tenni, hogy sikeresek legyünk. Megnéztem a játékosállományt és a csapat néhány mérkőzését, de a személyes találkozás sokkal fontosabb a játékosokkal, így nagyon várom már az első edzést. A munkámat a DVTK korábbi játékosa, a legutóbb az SBTC csapatát irányító Rubint Richárd segíti majd másodedzőként, azt hiszem, hogy őt nem kell bemutatnom a szurkolóknak”

– említette székfoglalójában a szakember.

Az új tréner aktív játékos pályafutását sérülés miatt 36 esztendősen fejezte be, majd a szlovák másodosztályban szereplő Rimaszombat másodedzőjeként debütált 2013 nyarán, később másfél éven át a csapat vezetőedzője is volt. Az élvonalban a Zólyombrézó trénereként mutatkozott be, utoljára a Nyitra csapatának másodedzőjeként tevékenykedett, azonban a vezetőséggel való összekülönbözése miatt a közelmúltban távozni kényszerült.

A DVTK csapata 12 forduló alatt szerzett 10 pontjával csupán az utolsó előtt pozíciót foglalja el a 12 csapatos NB I-ben.