Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: sima győzelmet aratott, csoportelső a Real Madrid – videóval

Felszívta magát a Real Madrid a szezonja eddigi legfontosabb mérkőzésére, esélye sem volt a Borussia együttesének.

Hihetetlen fontos mérkőzést várt a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Real Madridra, hiszen 28 továbbjutás után először eshetett volna ki a csoportkörből egy vereség esetén.

Zinedine Zidane kezei megvoltak kötve ami a Habfehérek kezdőjét illeti, ugyanis a csapat támadósorából a két 2019-es nagy érkező, Eden Hazard és Luka Jovic sem volt bevethető, így a csapat egyetlen csatárán, Karim Benzemán volt a világ a szeme.

A francia támadó azonban szokásához híven jól bírta a terhet, és már a kilencedik percben egy fejessel jelezte a vendégek számára, hogy a Bajnokok Ligája még mindig a Real Madrid játszótere.

Az első játékrészben Karim Benzema újabb fejesével szinte lezárta a hazai csapat a találkozót, megannyi kapufával és próbálkozással odaszögelve a Mönchengladbach együttesét a saját kapujához.

A Real Madrid a győzelmének köszönhetően így csoportja első helyén végzett, míg a németek vereségük ellenére úszták meg a kiesést, és csoport másodikként ünnepelhették a továbbjutást.

Real Madrid – Borussia Mnchengladback: 2-0 (2-0)
Játékvezető: Kuipers B, Helyszín: Alfredo di Stéfano Stadion (Madrid)
Gólszerzők: Karim Benzema (9. ill 32.) ill. –
Sárga lap: – ill. Zakaria (88.)
Kiállítás: – ill. –

Real Madrid: Courtois –  L. Vázquez, S. Ramos, Varane, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinícius Júnior.

Mönchengladbach: Y. Sommer – Wendt, Elvedi, Ginter, Lainer – M. Thuram, Kramer, Neuhaus – Stindl – Embolo, Plea.