Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tegnap összeverekedtek az edzővel, ma sorsdöntő BL-meccset játszanak

Egybehangzó olasz sajtóbeszámolók szerint végzetesen elmérgesedtek a viszonyok az olasz bajnokság (Serie A) elmúlt idényének meglepetéscsapata, az Atalanta kedd esti tréningjén…

Olasz lapértesülések szerint az Atalanta kedd esti edzésén a csapat egyik legjobbja, Alejandro Gómez a rátámadt a vezetőedzőre, Gian Piero Gasperinire, és a klub játékosainak többsége az argentin csatár mellé állt, köztük Josip Ilicic is.

Az esetet követően a bergamói együttest 2016 óta irányító 62 éves szakember a két játékos távozását követelte a klubtól, a Curva Nord Bergamo nevű szurkolói csoport szerint Gasperini ultimátumot adott a klubvezetésnek: vagy Gómez és Ilicic kerül ki a csapatból, vagy ő. A vezetők nem tették ki a két labdarúgót a keretből, ezért Gasperini azonnal felmondott, de csak a meccs után távozhat.

A Goal.com információi szerint az argentin légiós hetek óta fasírtban volt az edzővel, mivel más poszton akarta őt játszani, mint ahol szeretett volna, egyszer pedig a mellőzésével sem értett egyet, így jó eséllyel a kettejük közt meglévő indulat még inkább fellángolhatott a keddi tréningen. Pontos hírek arról egyelőre nincsenek, hogy vajon mi válthatta ki azt, hogy Gómez rátámadt az edzőjére.

A dolog igazi pikantériája, hogy szerda este az Atalanta a BL-csoportból való továbbjutásért ki-ki mérkőzést játszik az Ajax Amszterdam ellen.

A csoport aktuális állása