Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: ez a 16 csapat folytathatja a küzdelmeket

A keddi és a szerdai napon lebonyolították az utolsó forduló mérkőzéseit a Bajnokok Ligája csoportkörében, vagyis kiderült, hogy mely 16 csapat folytathatja küzdelmeket az egyenes kieséses szakasz során…

A Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé négy-négy német és spanyol, három-három angol és olasz, illetve egy-egy francia és portugál csapat jutott be. A legnagyobb nevű búcsúzó csapatok talán az Inter és a Manchester United együttesei voltak, akik közül utóbbi még az Európa-ligában folytathatja tavasszal a nemzetközi szereplését.

A BL nyolcaddöntőinek sorsolását december 14-én, hétfőn 12 órától, az UEFA nyoni központjában tartják majd meg. A csoportgyőztesek a másodikok közül kapnak ellenfelet, azonos országbeli csapatok még nem kerülhetnek össze.

Kiemeltek (csoportgyőztesek): Bayern München (német), Real Madrid (spanyol), Manchester City (angol), Liverpool (angol), Chelsea (angol), Borussia Dortmund (német), Juventus (olasz), Paris Saint-Germain (francia)
Nem kiemeltek (csoportmásodikok): Atlético Madrid (spanyol), Borussia Mönchengladbach (német), FC Porto (portugál), Atalanta (olasz), Sevilla (spanyol), Lazio (olasz), FC Barcelona (spanyol), RB Leipzig (német)