Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: kikapott a Roma, drámai hajrá után jutott tovább a Young Boys – eredmények

Hiába szerzett vezetést a 84. percben a CFR Cluj, végül a Young Boys jutott tovább.

A CSZKA alaposan meglepte a Rómát, a szófiaiak Rodrigues góljával már az 5. percben előnybe kerültek. A 22. percben erre válaszolni tudott a Roma, Milanese egyenlített. Nem sokáig örülhettek a “Farkasok”, a 34. percben Sowe talált be. A második félidőt is a Szófia kezdte jobban egy védelmi hiba után ismét Sowe volt eredményes. A CSZKA ezzel megszerezte egyetlen győzelmét a csoportkörben, míg a Roma már korábban bebiztosította az első helyét.
Igazi ki-ki meccset vívott a Young Boys és a Cluj, a hazai pályán játszó svájciak várhatták kedvezőbb helyzetből az utolsó fordulót. A kolozsváriak minden tőlük telhetőt megtettek és a 84. percben Debaljuh góljával meg is szerezték a vezetést a románok. A hosszabbítás perceiben emberhátrányba kerültek a kolozsváriak, és a Young Boys Nsame tizenegyesgóljával egyenlített. Az egyenlítő találatot szerző támadót a 96. percben kiállították, de ismét a svájciak szereztek gólt Gaudino döntötte el végképp a továbbjutás sorsát. A ráadás 10. percében még Djokovic-ot is kiállították, de ez már nem befolyásolta a végeredményt, a Young Boys jutott a legjobb 32 közé.

CSZKA Szófia – AS Roma 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Rodrigues (5.), Sowe (34., 55.), ill. Milanese (22.)

Young Boys – CFR Cluj 2-1 (0-0)
Gólszerzők:
Nsame (94.), Gaudino (96.), ill. Debuljah (84.)
Kiállítva: Nsame (96.), ill. Balgradean (91.), Djokovic (100.)

Az A-csoport végeredménye:

Remekül kezdte a meccset az Arsenal, Nketiah szép emeléssel szerzett vezetést a londoniaknak. A 18. percben már kettővel mentek az “Ágyúsok”, Elneny bombázott a kapuba. A 22. percben Flores szépíteni tudott. Ezután kicsit lassabban csordogált a mérkőzést, majd a 67. percben Willock ismét kétgólosra növelte az Arsenal előnyét. A 80. minutumban Balogun is eredményes volt. A 85. percben szépített a Dundalk, Hoare csúsztatott Runnarson kapujába, ezzel alakult ki a 4-2-es végeredmény, így a Dundalk pont nélkül búcsúzott.
A Molde várhatta kedvezőbb helyzetből a továbbjutásról döntő meccset a Rapid Wien ellen. A norvégok semmit nem bíztak a véletlenre, Eikrem szép csel után lőtt góljával már a 12. percben vezettek. A Rapid ezután mindent megtett az egyenlítésért, ami a 43. percben sikerült is, Ritzmaier bombájával egyenlítettek az osztrákok. Nem sokáig örülhettek a bécsiek, Eikrem a második félidő legelején ismét betalált. A bekapott gól után ismét nagyon nyomott a Rapid, de csak a legvégén sikerült ismét egyenlíteni, Ibrahimoglu lövése pattant a kapuba, de ez a gól már későn jött, így a Molde jutott tovább a második helyen.

Dundalk – Arsenal 2-4 (1-2)
Gólszerzők:
Flores (22.), Hoare (85.), ill. Nketiah (12.), Elneny (18.), Willock (67.), Balogun (80.)

Rapid Wien – Molde 2-2 (1-1)
Gólszerzők:
Ritzmaier (43.), Ibrahimoglu (90.), ill. Eikrem (12., 46.)

A B-csoport végeredménye:

A góllövőlista élmezőnye: