Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG januárban ismét ráhajt a Spurs ászára – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóértesülések szerint a januári átigazolási időszak során a Paris Saint-Germain ismét megkörnyékezheti a Tottenham kiválóságát…

A Daily Mail aktuális beszámolói szerint a Paris Saint-Germain együttesénél továbbra is a tervek között szerepel, hogy mielőbb leigazolják Dele Allit a Tottenham együttesétől, annak ellenére, hogy a londoniak legutóbb José Mourinho kérésére elutasították a franciák közeledését.

A 24 éves irányító 2015-ös debütálása óta kirobbanthatatlan alapembere volt a Spurs összeállításának. Több szezonban is 50 tétmérkőzésen lépett pályára, összességében pedig már 62 gólt szerzett 223 mérkőzés alatt a gárda színeiben. A csapatnál a hatodik idényét megkezdő 37-szeres angol válogatott középpályás legjobb idényében 22 találatot szórt még a 2016-2017-es szezonban. Ugyanakkor az idei szezonban csupán nyolc tétmeccsen és két bajnokin jutott szóhoz, noha bevethető lett volna, így egyre inkább úgy látszik, hogy már ő sem nélkülözhetetlen tagja a Special One keretének.

Alli iránt korábban a PSG mellett a Real Madrid együttese is érdeklődést tanúsított.