Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edinson Cavani több olasz csapatot is elutasított, hogy a Manchester Unitedhez szerződhessen

Az uruguayi csatár szabadúszóként csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, akiknek a kedvéért több Serie A gigászt is visszautasított.


Edinson Cavani többek között elutasította a Juventust és az Inter Milant is a Manchester United miatt, azonban valószínűleg nem csak ez áll a döntésének a hátterében. Az angol klub nagyobb fizetést ajánlott neki, de emellett a Napoli korábbi játékosáról van szó, aki közönség kedvenc volt és ő maga is imádta a nápolyi egyesületet, így érthető, hogy nem akarta elrontani egy esetleg Juvéhoz vagy Interhez való szerződéssel.

“Több olasz klubnak is nemet mondtam, köztük a Juventusnak, ahová gyakran hívtak, és az Internek is” nyilatkozta a Mondo Napolinak a csatár.

A 118-szoros uruguayi válogatott labdarúgó október 5-én írt alá a Vörös Ördögökhöz, azóta inkább Bajnokok Ligája mérkőzésen kapott lehetőséget, viszont amikor a Premier League-ben pályára lépett rendre meghálálta azt Solskjaer mesternek. Az egyik találkozón az ő duplájának köszönhetően gyűjtötte be a három pontot a manchesteri alakulat.