Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Spurs 70 milliót sem sajnálna a Juventus ászáért – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint minden adott arra, hogy a Juventus kegyvesztett klasszisa januárban átigazoljon a Premier League-be, és már egy konkrét ajánlatról is beszámoltak…

 

Az átigazolási hírekkel foglalkozó TodoFichajes értesülései szerint a Tottenham vezetősége 70 millió eurós ajánlattal készül bombázni a Juventus együttesét Paulo Dybala megszerzése céljából, akit José Mourinho nagyon szeretne az Észak-londoni klub soraiban látni.

A 27 esztendős támadó már az elmúlt szezonban is a távozás gondolatával kacérkodott. A tavaly nyári átigazolási időszak utolsó napján állítólag közel állt ahhoz, hogy valamelyik PL-gigász szolgálatába szegődjön, ám végül meglepetésre maradt az olasz rekordbajnok alkalmazásában, azóta pedig a kiszivárgott információk értelmében több csapat is aktívan monitorozza a teljesítményét. A korábbi híresztelések szerint a Spurs leginkább a Chelsea és a Manchester United gárdája lehet esélyes a januári leigazolására, és ő maga is nyitott lenne Angliába szerződni.

CR7 mellett kevés lehetőség jutott neki az elmúlt szezonban, a legutóbbi idényben az azóta már leváltozott Maurizio Sarri viszont megtalálta a helyét, hogy a portugál klasszissal együtt legyenek a pályán, és ketten együtt elég hatékonyan muzsikáltak a torinói klubban. Dybala a 2019-2020-as szezonban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett. Ennek ellenére az idei kiírásban ismét jobbára csak csereként számítanak vele, Andrea Pirlo irányítása alatt csupán hat bajnokin és négy BL-meccsen jutott szóhoz.

Dybala 2015 óta áll az Öreg Hölgy szolgálatában, azóta 238 tétmérkőzés során 96 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, és a kiszivárgott információk szerint nem kívánja meghosszabbítani 2022-ig érvényes szerződését a torinói klubnál.