Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Letartóztatták az Ajax sztárját

Megbízható holland lapértesülések szerint súlyos testi sértés miatt a holland rendőrség vasárnap letartóztatta az Ajax Amszterdam egyik húzóemberét…

A De Telegraaf beszámolói szerint a holland rendőrség vasárnap reggel súlyos testi sértésben való részvétel erős gyanúja miatt letartóztatta le Quincy Promest, az Ajax Amszterdam kiváló csatárát. Egybehangzó sajtóhírek szerint a játékos még júliusban szervezett egy családi összejövetelt a hollandiai Abcoudéban, saját cégének raktárában, és a buli alatt eddig ismeretlen okokból összetűzésbe keveredett az egyik családtagjával, akit dulakodás közben súlyosan megsebesített egy késsel.

Ugyan az eset még júliusban történt, a rendőrség csak egy hónappal ezelőtt kapott bejelentést, ezt követően kezdett el nyomozni, majd vette őrizetbe a labdarúgót.

Promes a vasárnapi letartóztatása után három napon keresztül börtönben lesz majd, de ha az összes vád bebizonyosodik ellene, akkor legalább négy év börtönbüntetésre számíthat. A 46-szoros holland válogatott labdarúgó letartóztatását nem sokkal később a rendőrség is megerősítette.

A 28 éves támadó a Twente csapatába kezdte pályafutását, majd a Szpartak Moszkva és a Sevilla együtteseinél tett kitérőt követően az Ajax színeiben 2019 nyarán tért vissza Hollandiában. Első idényében 16 gólig jutott a fővárosi csapat színeiben, az aktuális szezonban pedig már öt bajnoki találatnál járt, például még szombat este a Zwolle elleni, 4-0-s siker alkalmával is eredményes tudott lenni.