Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kinevezte új edzőjét a West Brom! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Bromwich Albion gárdája kinevezte új menedzserét Sam Allardyce személyében.

Mint arról már beszámoltunk, a West Bromwich Albion a mai nap folyamán megköszönte Slaven Bilic és több stábtag munkáját, annak ellenére, hogy a Manchester City ellen összejött a bravúros pontszerzés. A birminghami alakulat összességében nem kezdte jól a szezont, hiszen 13 fordulót követően csupán 7 ponttal rendelkeznek és csak a Sheffield Unitedet előzik meg a tabellán.

Az elmúlt napokban már keringtek arról pletykák, hogy ki veheti át a West Brom irányítását. A leggyakrabban Sam Allardyce nevét emlegették és ezek a híresztelések végül igaznak is bizonyultak, hiszen a csapat nemrég bejelentette, hogy a korábbi szövetségi kapitányt nevezték ki. A 66 esztendős szakember két és fél év után vállalt újra munkát, legutóbb az Evertont irányította. Érdekesség, hogy Allardyce edzői pályafutását épp a West Bromnál kezdte, még az 1989/90-es szezonban, amikor még segédezdőként tevékenykedett.