Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: éllovast vert a Barca – VIDEÓVAL

A lassacskán felszálló ágra kerülő FC Barcelona a 19. fordulóból előrehozott meccsen fogadta a még mindig síri képet mutató Camp Nou-ban aktuális ellenfelét. Amely most nem volt más, mint az eddig első helyen álló Real Sociedad.

LaLiga – 19. forduló
Hétközi forduló révén (köszönhetően a besűrűsödött versenynaptárnak) nem számíthattunk arra, hogy a hétvége után ismét brillírozni fog az FC Barcelona. Ráadásul legutóbb, a Levante ellen is hiába nyertek megérdemelten a katalánok, egyelőre nagyon kínkeserves a formájuk.

Az eddig éllovas Sociedad remek csapattá érett össze az elmúlt évek alatt. A baszkok méltó ellenfélként vendégeskedtek, sőt még a vezetést is megszerezték a brazil Willian találatával. Azonban nem sokáig örülhettek, lévén a Barca a szünetre már a 2:1-es előnnyel vonulhatott.

Teljesen megdöbbentő módon a második félidőre még inkább visszavettek a csapatok a lendületből. Bár az is megjegyzendő tény, hogy a Sociedad sokkal többet birtokolta a labdát is. Ám gól nem született, így a Barca ismét nyerni tudott. Messiék felkúsztak a tabella élére, ám a fehér-kékek a romló gólkülönbségük miatt átadni kényszerültek első helyüket az Atlético Madridnak.

FC Barcelona – Real Sociedad 2:1 (2:1)
G.: Alba (31.), de Jong (43.), ill. Willian José (27.)

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: