Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két játékosával is hosszabbított a Mönchengladbach – hivatalos

A német Bundesligában szereplő Borussia Mönchengladbach együttese hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy meghosszabbították két labdarúgójuk, Lars Stindl és Tony Jantschke szerződését. 

A Borussia Mönchengladbach megerősítette, hogy két játékosa kontraktusát is meghosszabbította. Az egyik a csapatkapitány, Lars Stindl, aki két további évig, 2023-ig áll majd klubja alkalmazásában. A 32 éves támadó eddigi szerződése jövő nyáron járt volna le. Stindl 2015-ben csatlakozott a Mönchengladbach-hoz a Hannover 96 csapatától, és azóta 190 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 61 gólt és 41 gólpasszt jegyzett.

A másik hosszabbítást a csapat 30 éves sajátnevelésű játékosa, Tony Jantschke kapta meg, aki szintén két újabb évre írt alá 2023-ig, de a kontraktusában szerepel egy olyan kitétel is, hogy ha visszavonul, akkor  is marad a Mönchengladbach alkalmazásában, de onnantól kezdve már a szakmai stáb tagjaként. A német védő a Borussia akadémiáján nevelkedett, ahová 2006-ban, 16 évesen érkezett. A felnőtt csapathoz 2009-ben került fel, ahol azóta összesen 280 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 5 gólt és 7 gólpasszt is jegyzett.