Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Simeone szerint is összeállhat ‘a nagy hármas’!

Kedd este az Atlético Madrid a Real Sociedad otthonában játszik egy olyan rangadót, amely előtt végre mindhárom csatárklasszisa bevethető Deigo Simeone vezetőedzőnek.

Az argentin tréner meccs előtti sajtótájékoztatóján hangot is adott ezen örömének.
“Diego (Costa), Joao (Félix) és Luis (Suárez) kiváló játékosok, akik képesek együtt futballozni is. De türelmesnek kell lennünk a futballistáinkkal, és megnézni azt, hogyan hozhatjuk ki a legjobbat ebből a keretből. Hogy el tudom e képzelni, hogy mindhárman egyszerre lépnek pályára, már az első perctől? Természetesen, viszont ismerve a közelmúlt eseményeit (Suárez betegségét, Costa sérülését) talán még korai lenne erről beszélni. A legfontosabb az, hogy olyan állapotban legyenek, hogy mindhárman játszani tudjanak.” – Fogalmazott Simeone, hozzátéve azt is, hogy ha az Anoetában nem is lesz ott az elejétől egyszerre mindhárom támadója a pályán, a meccs későbbi szakaszában ez előfordulhat.

Az 50 esztendős argentin tréner ezt követően a találkozóról és csapatáról beszélt.

“Remek csapat vár ránk, egy kiváló edzővel. Sokat erősödtek az elmúlt évhez képest, hiszen elég csak David Silvát említenünk, aki extrát hozott a Sociedad játékához. Bizonyították már idén, hogy képesek a legmagasabb szinten is teljesíteni. Nehéz meccsre készülünk, de jó eredményt szeretnénk elérni. Úgy érzem, folyamatosan fejlődünk, jó formában is vagyunk, gólokat szerzünk, folytatnunk kell ezt a sorozatot.” – Így Siemone.

 

A Real Soceidad – Atlético Madrid derbit a Spíler2 19:40-től élőben közvetíti!