Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hollandia: Robben még küzdeni akar

A Chelsea, a Bayern München és a Real Madrid egykori sztárja, Arjen Robben a saját bevallása szerint sem igazán kívánja a profi futballt, egy kis hang legbelül még mindig arra készteti, hogy ne adja fel.

A még mindig csak 36 esztendős Robbent 2019-ben vonult vissza a Bayern Münchentől, amely gárdát tíz éven keresztül szolgálta. A 96-szoros válogatott szélső azonban nem viselte jól a hollandiai pihenést, idén nyáron a visszatérés mellett döntött. Robben a nevelőklubjánál, a Groningennél jelentkezett játékra.

Azonban a rögtön csapatkapitánynak is kinevezett Robben egyelőre nem örülhetett túl sok játékidőnek. A technikás szélső alig 44 percet töltött eddig a pályán két meccsen. A különc játékost erőnléti probléma hátráltatja, ám a jelek szerint nem kívánja feladni. Erről nyilatkozott ugyanis a Sky Sports-nak:

„Csak remélem, hogy visszatérhetek még a pályára. Sok problémám volt, de tudtam, ez nehéz feladat, kihívás lesz. Őszintén szólva az energiám eltűnt az elmúlt hetekben, és az agyam nyilvánvalóan azt kéri, hogy vonuljak vissza. De van bennem egy kis hang, amely ezt megakadályozza. Befejeztem a karrieremet, de 2020 bónusz volt. Ha minden összejönne 2021-ben, az nagyszerű lenne.”

– fogadkozott, Robben.