Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Komoly, de pozitív töltetű a blancók ünnepi üzenete!

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a férfi futball – és a kosárlabdacsapat vezetőedzőivel és csapatkapitányaival közösen mondta el a klub ünnepi üzenetét.

Komoly, egyben komoly hangvételű üzenet fogalmazott meg a blancók első embere, a két edző, Zinedine Zidane és Pablo Laso, illetve Sergio Ramos és Marcelo, valamint Felipe Reyes és Sergio Llull társaságában.

“A Real Madrid nevében, ebben a különleges és nehéz időszakban szeretnénk mindenkinek elküldeni jókívánságunkat, együttérzésünket és szolidaritásunkat. Reméljük, hogy 2021-ben az élet visszatérhet a megszokott keretei közé, ahogyan reméljük azt is, hogy sok sikerben lesz részünk közösen.” – Kezdte Florentino Pérez, akitől a két edző vette át a szót.

“Ez az időszak most mindannyiunk számára nagyon nehéz, éppen ezért még egységesebbnek kell mutatkoznunk, mint valaha.” – Így Zidane, akinek gondolatát Pablo Laso folytatta: “Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik áldozatosan, nagy erőfeszítéseket téve végzik a munkájukat a világjárvány alatt, segítve mindannyiunkat abban, hogy megnyerhessük ezt a csatát.”

(…) Majd a csapatkapitányoké lett a szó, előbb a futballistáktól Ramos és Marcelo lépett elő. “Együtt túl leszünk ezen is, közösen harcolva, ahogyan mindig is tettük.” – Így Ramos, akihez azzal csatlakozott Marcelo, hogy reméli, hogy a békéről és egészségről fog szólni az új év.

Végül, de nem utolsó sorban, a kosarasok záró gondolatai következtek: Előbb Felipe Reyestől, majd Sergio Lulll-tól:
“Szeretnénk üzenetünket azon családoknak is elküldeni, akiknek most a legnagyobb szüksége van a támogatás bármilyen formájára. Soha nem adjuk fel, és semmi nem veheti el tőlünk a reményt!”