Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ezúttal sem várható nagy mozgás a keretben! – Sajtóhír

A Real-ügyekben általában jól értesült madridi As című sportnapilap szerint a blancóknál hasonlóan csendesen telik majd a téli átigazolási időszak, mint történt a nyáron is.

Az As szerint ugyanis a blancók ahogy nyáron is tették, most sem tervezik új játékos szerződtetését. Ennek legfőbb oka továbbra is a világjárvány okozta gazdasági nehézségekben keresendő. Ahogyan az As fogalmaz, a blancóknál úgy terveznek, hogy a nyárra már túl leszünk a járványhelyzet okozta nehézségeken, és új, azonnali erősítést jelentő játékost amúgy is könnyebb igazolni az idény végén, mint januárban.

Érdekesen hangzik az az elmélet, mely szerint a távozók oldalán sem feltétlen találunk majd játékost, hiszen a Realnál egyáltalán nem sürgetik a kevés játékélhetőséget kapó Isco vagy Luca Jovic eladását, ahogyan nem prioritás túladni a csapatkapitány-helyettes Marcelon sem.
Minden félnek megfelelő ajánlat esetén persze nem kizárt, hogy távozhatnak játékosok, ugyanakkor nem kizárt, hogy az említett három futballista is kap még esélyt a bizonyításra, például rögtön az év elején, a Király-kupában.

Az As azt is tudni véli, hogy a Villarrealban nem igen futballozó Takefusa Kuba biztosan nem tér vissza januárban a blancókhoz; vagy például Sergio Ramos kitolódó szerződéshosszabbítása is a koronavírus-járvány egyik következménye.