Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: igazi sztárral pótolnák a távozó Agüerot

A német Bild mindig is előszeretettel foglalkozott a Manchester City menedzserének, Pep Guardilanak a munkájával, lévén korábban a német rekordbajnok Bayern Münchent vezette. A lap szerint a spanyol szakember most azon fáradozik, hogy minőségi pótlást találjon Sergio Agüero számára.

Természetesen pontosabb úgy fogalmazni, hogy a Manchester City számára találná meg a megfelelő utódot az argentin helyett. A 32 éves „Kun” sorsa továbbra is bizonytalan, mert bár még mindig világklasszisnak számít, a szerződése a szezon végeztével lejár.

A Bild arról ír, hogy Guardiola nem másban, mint Harry Kane-ben látja a majdani gólfelelős személyét. A németek szerint az angol válogatott támadója méltó pótlása lenne Agüeronak, ha csak a termelékenységét nézzük. Azonban az már teljesen más kérdés, hogy a Kane-hez foggal-körömmel ragaszkodó Tottenham miként reagál az érdeklődésre. Lévén egyelőre nehéz elképzelni, hogy a londoniak eladnák legértékesebb játékosukat éppen egy másik Premier League klubnak.

Kane legutóbb 2016-ban frissített szerződése igencsak hosszú távú lett, ugyanis még egészen 2024. nyaráig érvényes a Spurs-szel.