Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: végleg eldőlt Lingard sorsa

Ugyan a brit sajtó előszeretettel hivatkozik Jesse Lingardra, mint balszerencsés játékosra, a sors valahogy a kegyeltjeként tarthatja számon: lejáró szerződését ugyanis a Manchester United egy további szezonra érvényesítette.

Bár hivatalos Manchester United felületeken még nem, de más lapok és weboldalak már tényként közlik: Jesse Lingard szerződést hosszabbított a klubbal. Oldalunk szintén beszámolt már korábban a pletykáról, hogy a „Vörös Ördögök” készek életbe léptetni opciós jogukat, és automatikusan egy évvel hosszabbítanának a korábbi válogatott játékossal.

A 28 esztendős Lingard ebben az idényben még csak két ligakupa meccsen viselhette a United mezét, lévén a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában legjobb esetben is a kispadot melegíti, vagy még a meccskeretbe sem kerül be. Helyzetével kapcsolatban a menedzser, Ole Gunnar Solskjaer a koronavírust emlegette, miszerint többször csak az miatt nem számíthatott szélsőjére.

Az edzéseken továbbra is lelkesnek tűnő Lingard így jelen állás szerint minimum 2022. nyaráig maradhat az Old Traffordon.