Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért korábbi klubjához az Arsenal védője – HIVATALOS

A 2020-as naptári esztendő utolsó óráiban került megerősítésre, hogy januártól az Arsenal védője kölcsönben visszatér korábbi csapata alkalmazásába…

Az érintett csapatok a csütörtöki napon hivatalosan is megerősítették, hogy a bosnyák balhátvéd, Sead Kolasinac az idény hátralévő részére kölcsönben az Arsenal csapatától előző állomáshelyére, a Schalke 04 együtteséhez kerül.

“Büszke vagyok rá, hogy újra a Schalke 04 királykék szerelését is viselhet. A klub jelenleg rendkívül nehéz helyzetben van, a következő hetek és hónapok folyamán azon leszek, hogy minél több pont megszerzéséhez segítsem a csapatot. Bízok benne, hogy együtt sikerülhet megmenteni a csapatot, százszázalékosan elkötelezett vagyok”

– szögezte le a 27 éves bekk, aki 2012 és 2017 között 123 mérkőzésen szerepet már a gelsenkircheni klub színeiben.

Kolasinac 18 esztendős korától állt a Schalke alkalmazásában, az első csapatban való szerepvállalását megelőzően a tartalékcsapatokban is szerepelt. A patinás német együttes jelenleg óriási gödörben van, minden idők egyik leghosszabb Bundesligás nyeretlenségi sorozatával bír, és 13 forduló alatt megszerzett négy pontjával sereghajtó az élvonalbeli mezőnyben.